zdanek, jak chcesz to napisz na gg: 936532
Mam takowe silniczki.

) i oczywiście mniejsze spalanie 

Bawią mnie troche wasze posty. Stomp jest to grupa tak jakby kolesi które tak naprawdę nalepiają swoje logo na silnika i tyle. Czasem dodawają wałki itp. Reszta wszystko 100% china. China ale takie lepsze. Yamaha też jest chińska od kilku lat i jest nadal w miarę dobra. Stomp a tak na prawdę YX jest dobrą marką, wytrzymałą. Może nie dorównuje Hondzie, Yamaha ale na pewno w 101% wart swej ceny.

Więc tak przerabiałem na 4t ze względu na Elastyke i spalanie, miałem spory czas 2T i jazda tym mnie męczyła, Miałem wcześniej Aprilie Rx 50 moze na krótką mete ale ja dużo jeżdze i 2t nie dla mnie
pozatym np taki am6 potrafi łyknąc 5l a tutaj mam spalanie 2,5/3l no i bardzo przyjemnie ciągnie na każdym zakresie obrotów
Tak ogólnie oryginalny silniczek miał uszkodzony wał a była to wersja 53v i trudno było to tej wersji o zestaw naprawczy no i spalanie oryginalnej 80cc w granicach 6l mnie odrzucało

![;]](https://forum.moto-4t.pl/images/smilies/krzywy.gif)

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości