Siemanko. Dzisiaj przeszkadza mi jedna myśl. Gra jest produkcji SCS Softvare. Mają wprowadzone klucze instalacyjne które się łączą z internetem itd. Chciałem kuzynowi zainstalować ale czytałem że jak bede mu instalować to potem mogę mieć problemy z grą bo wykryje przy grze że kod pirat i wgl. Na oficjalnym forum ETS 2 nic się nie dowiem bo tam sie zes**ć chcą bo podchodzi to pod piracenie i wgl tacy prawi że żal.. ktos miał z tym stycznośc lub sie orientuje z tym? Pozdrawiam
A więc tak zainstaluj gre . Napisz jakiego masz keya .
Jezeli wpiszesz ten kod do gry pograsz pograsz i wciśniejsz ESC to :
1. Wyłącz internet
2. Daj inny kod rejestracyjny
3. Włącz gre
4. Wyłącz gre
5. Włącz internet
Ps . Nie wolno na piracie uruchamiać radia z gry i innych rzeczy .
Ale Tobie chodzi o to, że masz oryginalna płytkę, ETS jest zainstalowany u Ciebie i chcesz go kuzynowi zainstalować?
Ja u siebie mam zainstalowaną, poszedłem do kumpla, dałem ten sam kod i lata bez problemu, radio, wszystko ładnie łapie, nie wyskakują żadne błędy ani nic Nawet jak gramy w tym samym czasie i słuchamy radia to nic się nie dzieje
kolego o to chodzi bo sie naczytałem ze mogą być problemy a nie chce ryzykować i ewentualnie sie zabezpieczyc przed problemami ale skooro tak mówisz to nie mam co trząść tyłkiem
Ostatnio zmieniony pn 30 wrz, 2013 przez motór, łącznie zmieniany 1 raz.
sory za odkop ,zainstalowałem etesa pojezdziłem do 7poziomu i pisze ze wersja demo się skończyło ,i trzeba kupic cd-key ? Czy dałoby rade jakiś inny wpisac ?
Volumne, ja na piracie wpisałem pierwszy lepszy cd-key i śmigał normalnie. No ale skubańce wycwanili się na dodatku, na piracie robiło w trakcie jazdy różową ciężarówkę xD Na podstawce takich rzeczy nie było.
Sorry że odkopuje takie starocie, mam ETS 2 z płytki i chciałbym pograć przez MP. Więc ze jako woła o steam to zarejestrowałem gre na steam ale każe mi pobierać od nowa grę która już jest zainstalowana a MP kieruje sie tym że steam nie ma pobranej gry. Co zrobić?