Mam problem z telefonem SE C702
podejrzewam że uczepił się go jakiś wirus ale nie mogę go sformatować komputerem
A problem polega na tym że nie chcę się włączyć
mianowicie najpierw zaświecają się takie jakby kontrolki (niebieskie światło) są to przyciski w przyciskach
po prostu do obsługi aparatu które są w klawiszach 3 6 9 # tak zawsze było i jest na razie ok
Później gasną te klawisze i pojawia się ekran z logiem i napisem Sony Ericsson
i tak już zostaje
Będzie się tak "świecił" do póki albo nie wyciągnę baterii bo klawiszem go nie wyłączę albo nie padnie bateria
Reaguje na kabel usb jak podłączę do kompa
niestety wyskakuje jakiś komunikat i na tel i na kąpie ale niestety i tu i tu w obcych językach a na tel dodatkowo jest jakiś obrazek kompa i tela połączonymi kablem usb
nie wiem czy to się zda ale jak jeszcze przesune ten wredny komunikat na kompie bo się cały czas pokazuje chyba że dam anuluj i mogę normalnie przeglądać pliki telefonu tak jak dawniej tylko są dziwnie po podpisywane np obrazki np nazwami kontaktów
nie wiem czy te wszystkie info się przydadzą ale proszę o pomoc może ktoś się spotkał juz takim czymś
aha i jak daje formatuj wyskakuje tak jak zawsze taka tabela i klikam formatuj wyskakuje komunikat z ostrzeżeniem ze cała pamięć zostanie usunięta czy coś daje ok i wyskakuje kolejny komunikat że nie można sformatować urządzenia i żeby wyłączyć wszystkie aplikacje mogącej korzystać z tego urządzenie itd
help bo zostałem bez tela